reviews

“Ik heb de samenwerking met Kelsey als enorm leuk en fijn ervaren. Er was vanaf het begin een klik. Dit komt mede door het spontane, open karakter van Kelsey. Je voelt je meteen op je gemak! Vooral ook de enorme dosis humor die Kelsey met zich meebrengt zorgt voor een geweldig leuke en mooie dag.”

Lisa 1/07/2023

“Haar lieve woorden en humor zorgde ervoor dat het heel relaxed aanvoelde. Bij Kelsey voel je je gelijk op je gemak.”

– Glenn & Kaylee 8/6/2023

“De ceremonie paste perfect bij het bruidspaar. Als vriendin van het bruidspaar heeft ze me geholpen met het schrijven van een passende speech. Op de dag zelf heeft Kelsey me alles duidelijk uitgelegd. Ze neemt een fijne sfeer mee die je meteen op je gemak stelt!

Christine, vriendin van Lisa 22/09/2023

Vanaf het eerste moment dat we contact hadden gelegd met Kelsey gaf ze ons het vertrouwen dat we de ceremonie met een gerust hart aan haar konden overdragen.

Mooie gesprekken volgden met haar, waarbij het ons opviel dat ze enorm empathisch is en heel goed tussen de regels door kan luisteren en perfect kan bewoorden hoe we onze relatie beleefden en dat wilden overbrengen naar onze familie en vrienden.

De ceremonie was dan ook geweldig en ontroerend op sommige momenten, de humor die ze inbracht, de scherpe quotes en de emotie die af en toe een traan deed opkomen maakte het helemaal compleet.

Ze bracht alles zo samen dat we op een onvergetelijke dag en met veel plezier kunnen terugkijken naar onze bruiloft.”

Roelof & Annelies 26/08/2023

“Wat ik gaaf vond om te zien is de klik die jij met het bruidspaar had.Als zus van de bruidegom was het een bijzonder mooie ervaring om mee te speechen.

Je gaf mij de ruimte om mijn persoonlijke verhaal, maar ook mijn emoties te delen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik tussen alle tranen door, toch nog uit mijn woorden kwam. Het is, ondanks vele andere presentaties voor volle zalen, de meest bijzondere en belangrijke speech die ik mede dankzij jou heb mogen geven.

Bedankt voor het vertrouwen, de ruimte en de persoonlijke touch.

Milou, zus van Tim 22/09/2023

Wanneer mensen vragen naar de bruiloft van onze dochter Lisa met haar geliefde Tim(oty) dan ontstaat er bij mij meteen een glimlach van vertedering.

Dit heeft mede te danken aan de ceremonie die geleid werd door Kelsey, de trouwambtenaar. Zij bracht het allemaal zo liefdevol.

Ze had zich goed ingeleefd en ingelezen in het leven van Lisa en Tim. Goed navraag gedaan en als ouders, opa en oma’s, broers, zussen en getuigen mochten we een stuk schrijven over Lisa en Tim.

Kelsey maakte er een zeer persoonlijke, liefdevolle ceremonie van.

Nogmaals dank en een dikke kus!

– René en Ilonka, ouders van Lisa 22/09/2023

“Laatst heb ik samengewerkt met Kelsey. Wat een leuke gezellige dag was dat! Kelsey is een gezellige spontane meid.

Je voelt je gelijk bij haar op je gemak. Ze denkt met je mee. Het was geweldig om te zien hoe Kelsey met zoveel passie en positieve energie de ceremonie voltrekt.

Zoek je een persoonlijke trouwambtenaar of ceremoniespreker met humor en niet vergeten vakkundig? Iemand die iedereen meeneemt in haar speech met een lach en een traan? Dan is Kelsey de perfecte match

– Miriam Schouten Fotografie 22/09/2023

“Menigeen hield het niet droog.

Hoe jij alles aan elkaar had “geplakt”, door wat jij aan ons gevraagd had , was echt super en veel dingen van herkenning.

Het was een heel persoonlijk geheel en heel mooi, je heb erg goed naar ze geluisterd in de gesprekken die denk wel vooraf gebeurd zijn.

Kelsey, je bent een topper voor dit werk.

Knuffel en een kus”

– Tom & Lida, ouders van Tim 22/09/2023

“Kelsey wat ben jij goed in wat je doet. We zijn zo blij dat jij op ons pad gekomen bent en ons mocht trouwen. We zouden jou en je kids graag nog een keer buiten alles om willen uitnodigen. We love your energy.

Heel erg bedankt voor de mooie speech die was spot on. Onze bruiloft was onvergetelijk”

– Hedser en Lena 12/08/2023

“Wij kijken allemaal terug op een prachtige dag, mede door jou. Het was een sprookje

– Gerrie, moeder van Hedser 12/08/2023

Wil jij vrijblijvend kennismaken of meer informatie?