tarieven

Stiekem hoop ik niet dat dit de eerste pagina is waar je op beland bent, want als je leest hoeveel tijd, energie en liefde ik in het maken van een speech steek begrijp je wellicht ook waar mijn tarief vandaan komt. Mocht je nou wat meer context willen, kijk dan even bij mijn werkwijze.

Een super persoonlijke ceremonie met input vanuit de gesprekken die wij samen hebben gevoerd, maar ook door de informatie die ik van vrienden en familie heb gekregen. Waarbij misschien je tante, beste vriend of broer met mij mee speecht en ik hen help bij deze voorbereiding. Een ceremonie waarbij jij zeker weet dat je geloften kloppen, omdat wij die samen hebben doorgesproken. Dat klinkt toch heerlijk?

Mijn tarief voor deze fantastische ervaring start tussen de €1250,- en €1500,- euro excl. btw. Afhankelijk van een aantal factoren zoals reistijd, kilometervergoeding etc. start je meer aan de onderkant of bovenkant van mijn tarief. Hierover kan ik meer uitsluitsel geven in het kennismakingsgesprek.

Trouwen in het buitenland? JA, neem mij mee, héél graag.

Mijn tarief verandert daarmee niet, behalve dat mijn reiskosten van en naar locatie komen hierbij. Alles in overleg met jullie.

Let wel op: wil je trouwen met mij via de gemeente dan komen de leges (kosten van de gemeente) bovenop mijn tarief.

verrassend

Wanneer je een ceremonie wil die anders is dan andere ceremonies, niet saai en vooral heel gezellig met veel humor. Zo persoonlijk dat zelfs je gasten twijfelen of wij elkaar niet al jaren kennen.. dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Wil jij vrijblijvend kennismaken of meer informatie?