werkwijze

1

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

Alles valt of staat bij een goed gevoel. Weten of ik jullie trouwambtenaar of ceremoniespreker ben? Laten wij vrijblijvend kennismaken. Dit kan digitaal of persoonlijk, afhankelijk van de reisafstand en wat voor jullie handig is.

2

liefdeshuiswerk

Yes, ik mag jullie trouwen. Na het tekenen van de overeenkomst stuur ik jullie ongeveer vier maanden voor de bruiloft liefdeshuiswerk op. Ik heb allemaal vragen voor jullie bedacht.

3

Vrienden & familie

Ik stel niet alleen jullie graag vragen, maar ook de getuigen, vrienden en familie. Vertel eens? Wat zijn zij voor stel en wat is jouw leukste herinnering samen? Daarbij onderzoek ik of er toevallig iemand in jullie omgeving is die met mij mee wil speechen op de grote dag.

4

Verdiependgesprek

Wanneer ik alle informatie heb ontvangen van zowel jullie als jullie omgeving ga ik het verdiepings- gesprek voorbereiden. Dit gesprek vindt bij jullie thuis plaats en duurt ongeveer 2-3 uur. Dit gesprek neem ik op met mijn telefoon, zodat ik het makkelijk kan uitwerken.

5

Speech schrijven

Na alle informatie verzameld te hebben begin ik met schrijven voor jullie grote dag.

aandacht

Nu ben je vast nieuwsgierig wat dit allemaal kost, dat kan ik mij wel voorstellen. Ik lever maatwerk, dus de tarieven zijn variabel.

Wil jij vrijblijvend kennismaken of meer informatie?